Advertisement

Ianis Hagi Galatasaray - Ianis Hagi: "Galatasaray'a Giderim" - onedio.com / Gheorghe hagi'nin glasgow rangers'ta top koşturan oğlu ianis hagi, bir gün babası gibi galatasaray'da forma giymek istediğini söyledi.

Ianis Hagi Galatasaray - Ianis Hagi: "Galatasaray'a Giderim" - onedio.com / Gheorghe hagi'nin glasgow rangers'ta top koşturan oğlu ianis hagi, bir gün babası gibi galatasaray'da forma giymek istediğini söyledi.. Academia gheorghe hagi, galatasaray sk. Rangers'ta oynayan rumen futbolcu, 'galatasaray'a gitmek isterim. Sevdiğim bir kulüp ve küçükken orada büyüdüm. Ianis hagi, 2004/05 sezonunda galatasaray teknik direktörü olan babası gheorghe hagi ile birlikte florya metin oktay tesisleri'nde. Born 22 october 1998) is a romanian professional footballer who plays mainly as an attacking midfielder for scottish club rangers and the romania.

Sevdiğim bir kulüp ve küçükken orada büyüdüm. + galatasaray'ın efsane oyuncusu gheorghe hagi' nin i̇stanbul doğumlu oğlu ianis hagi , bir gün orada doğdum. Galatasaray efsanesi gheorghe hagi'nin oğlu ianis hagi, galatasaray'ı sevdiğini ve bir gün formasını giymek istediğini açıkladı. Galatasaray'ın efsane oyuncusu gheorghe hagi'nin i̇stanbul doğumlu oğlu ianis hagi, geleceğiyle ilgili rumen basınına açıklamalarda bulundu. Ianis hagi açıklamasında türkiye'de doğduğunu ve galatasaray'a gitmek isteyeceğini söyleyerek, galatasaray'a gitmek isterim.

Ianis Hagi hakkında flaş Galatasaray açıklaması! - Futbol ...
Ianis Hagi hakkında flaş Galatasaray açıklaması! - Futbol ... from img.fanatik.com.tr
Sevdiğim bir kulüp ve küçükken orada büyüdüm. Born 22 october 1998) is a romanian professional footballer who plays mainly as an attacking midfielder for scottish club rangers and the romania. Ianis hagi açıklamasında türkiye'de doğduğunu ve galatasaray'a gitmek isteyeceğini söyleyerek, galatasaray'a gitmek isterim. Geleceğin neler getireceğini bilmiyorum ancak galatasaray'a bağlıyım ve galatasaray'ı. Gheorghe hagi arena'da tribünlere koşuyor! Ianis hagi açıklamasında türkiye 'de doğduğunu ve galatasaray'a gitmek isteyeceğini söyleyerek, galatasaray'a gitmek isterim. 22 yaşındaki ianis hagi, gheorghe hagi'nin galatasaray forması giydiği dönemde i̇stanbul'da doğdu. Gelecekte neler olacağını bilmiyorum ama galatasaray'a çok bağlıyım dedi.

Galatasaray ve romanya millî futbol takımının efsane futbolcusu gheorghe hagi'nin oğludur.

Galatasaray'ın efsane oyuncusu gheorghe hagi'nin i̇stanbul doğumlu oğlu ianis hagi, geleceğiyle ilgili rumen basınına açıklamalarda bulundu. Sevdiğim bir kulüp ve küçükken orada büyüdüm. Ianis hagi açıklamasında türkiye 'de doğduğunu ve galatasaray'a gitmek isteyeceğini söyleyerek, galatasaray'a gitmek isterim. + galatasaray'ın efsane oyuncusu gheorghe hagi' nin i̇stanbul doğumlu oğlu ianis hagi , bir gün orada doğdum. Galatasaray'ın efsane yıldızı hagi'nin oğlu ianis hagi, bir gün galatasaray'da oynamak istediğini açıkladı. Gsp romania'ya konuşan ianis hagi, bir gün galatasaray'da oynamak isterim. Şu an rangers fc forması giymekte olan ianis, ayrıca türkiye ve romanya vatandaşıdır. 22 yaşındaki ianis hagi, gheorghe hagi'nin galatasaray forması giydiği dönemde i̇stanbul'da doğdu. 22 yaşındaki ianis hagi, gheorghe hagi'nin galatasaray forması giydiği dönemde i̇stanbul'da doğdu. Ianis hagi, 2004/05 sezonunda galatasaray teknik direktörü olan babası gheorghe hagi ile birlikte florya metin oktay tesisleri'nde. Ianis hagi açıklamasında türkiye'de doğduğunu ve galatasaray'a gitmek isteyeceğini söyleyerek, galatasaray'a gitmek isterim. Gelecekte neler olacağını bilmiyorum ama galatasaray'a çok bağlıyım. „îmi doresc (să ajung la galata).

Galatasaray efsanesi hagi'nin oğlu olan ianis, 22 ekim 1998 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya geldi. Ianis hagi bu sezon başında uefa avrupa ligi ön eleme maçında rangers formasıyla. 22 yaşındaki ianis hagi, gheorghe hagi'nin galatasaray forması giydiği dönemde i̇stanbul'da doğdu. Ianis hagi açıklamasında türkiye'de doğduğunu ve galatasaray'a gitmek isteyeceğini söyleyerek, galatasaray'a gitmek isterim. Gheorghe hagi arena'da tribünlere koşuyor!

Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi Galatasaray hayalini ...
Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi Galatasaray hayalini ... from iasbh.tmgrup.com.tr
Babasıyla futbol oynaya oynaya büyüyen ianis, babasının yolundan gitmeyi tercih etti. Galatasaray'ın efsane yıldızı hagi'nin oğlu ianis hagi, bir gün galatasaray'da oynamak istediğini açıkladı. Rangers'ta oynayan rumen futbolcu, 'galatasaray'a gitmek isterim. €* 22 eki 1998, istanbul, türkiye. Sevdiğim bir kulüp ve küçükken orada büyüdüm. Born 22 october 1998) is a romanian professional footballer who plays mainly as an attacking midfielder for scottish club rangers and the romania. Galatasaray ve romanya millî futbol takımının efsane futbolcusu gheorghe hagi'nin oğludur. Sevdiğim bir kulüp ve küçükken orada büyüdüm.

Orada doğdum ve galatasaray ile büyüdüm.

+ galatasaray'ın efsane oyuncusu gheorghe hagi' nin i̇stanbul doğumlu oğlu ianis hagi , bir gün orada doğdum. Galatasaray'ın efsane oyuncusu gheorghe hagi'nin i̇stanbul doğumlu oğlu ianis hagi, geleceğiyle ilgili rumen basınına açıklamalarda bulundu. Galatasaray'ın efsane yıldızı hagi'nin oğlu ianis hagi, bir gün galatasaray'da oynamak istediğini açıkladı. Galatasaray efsanesi hagi'nin oğlu olan ianis, 22 ekim 1998 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya geldi. €* 22 eki 1998, istanbul, türkiye. Sevdiğim bir kulüp ve küçükken orada büyüdüm. 2018 yılının kendisi için çok başarılı geçtiğinin altını çizen ianis hagi. Gheorghe hagi'nin oğlu ianis hagi, galatasaray'ı sevdiğini ve bir gün formasını giymek istediğini söyledi. 22 yaşındaki ianis hagi, gheorghe hagi'nin galatasaray forması giydiği dönemde i̇stanbul'da doğdu. 22 yaşındaki ianis hagi, gheorghe hagi'nin galatasaray forması giydiği dönemde i̇stanbul'da doğdu. Tabii ki galatasaray'a hiçbir zaman 'hayır' demem. dedi. Sevdiğim bir kulüp ve küçükken orada büyüdüm. Gheorghe hagi'nin glasgow rangers'ta top koşturan oğlu ianis hagi, bir gün babası gibi galatasaray'da forma giymek istediğini söyledi.

„îmi doresc (să ajung la galata). Ianis hagi, rumen basınına bir gün galatasaray'da oynamak istediğini söyledi. Romanya milli takımı forması da giyen genç futbolcunun bonservisi i̇skoç ekibi rangers'ta bulunuyor. Gheorghe hagi'nin oğlu ianis, galatasaray'da forma giymek isteyeceğini söyledi. Orada doğdum ve galatasaray ile büyüdüm.

The legendary extra dimension to potential Rangers ...
The legendary extra dimension to potential Rangers ... from www.rangersnews.uk
Tabii ki galatasaray'a hiçbir zaman 'hayır' demem. dedi. Şu an rangers fc forması giymekte olan ianis, ayrıca türkiye ve romanya vatandaşıdır. Galatasaray çok büyük bir kulüp ama gelecek ne gösterir bilemiyorum. Galatasaray efsanesi hagi'nin oğlu olan ianis, 22 ekim 1998 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya geldi. 3 yaşına kadar burada yaşadığını belirten ianis, i̇stanbul'dan ayrıldığımda 3 yaşındaydım. Digisport'a konuşan ianis hagi, 'galatasaray sevdiğim bir kulüp. Born 22 october 1998) is a romanian professional footballer who plays mainly as an attacking midfielder for scottish club rangers and the romania. Gheorghe hagi'nin oğlu ianis, galatasaray'da forma giymek isteyeceğini söyledi.

Digisport'a konuşan ianis hagi, 'galatasaray sevdiğim bir kulüp.

Ianis hagi, rumen basınına bir gün galatasaray'da oynamak istediğini söyledi. Rumen basınında gsp romania'ya konuşan hagi: Tabii ki galatasaray'a hiçbir zaman 'hayır' demem. dedi. Sevdiğim bir kulüp ve küçükken orada büyüdüm. Rumen basınında gsp romania'ya konuşan hagi. Galatasaray'ın efsane yıldızı hagi'nin oğlu ianis hagi, bir gün galatasaray'da oynamak istediğini açıkladı. Galatasaray'ın efsane oyuncusu gheorghe hagi'nin i̇stanbul doğumlu oğlu ianis hagi, geleceğiyle ilgili rumen basınına açıklamalarda bulundu. Ianis hagi açıklamasında türkiye 'de doğduğunu ve galatasaray'a gitmek isteyeceğini söyleyerek, galatasaray'a gitmek isterim. 22 yaşındaki ianis hagi, gheorghe hagi'nin galatasaray forması giydiği dönemde i̇stanbul'da doğdu. 22 yaşındaki ianis hagi, gheorghe hagi'nin galatasaray forması giydiği dönemde i̇stanbul'da doğdu. Gsp romania'ya konuşan ianis hagi, bir gün galatasaray'da oynamak isterim. Galatasaray efsanesi hagi'nin oğlu olan ianis, 22 ekim 1998 tarihinde i̇stanbul'da dünyaya geldi. Gelecekte neler olacağını bilmiyorum ama galatasaray'a çok bağlıyım dedi.

Gheorghe hagi'nin oğlu ianis, galatasaray'da forma giymek isteyeceğini söyledi ianis hagi. Babasıyla futbol oynaya oynaya büyüyen ianis, babasının yolundan gitmeyi tercih etti.

Posting Komentar

0 Komentar